Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehrin eski halini görmek

Rüyada bir şehrin eski halini görmek

Rüyada bir şehrin eski halini görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, işlerinin duracağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, haneye bereket geleceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, huzurunun eski haline döneceğine tabir olunur.

Rüyada bir şehrin eski halini gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada bir şehrin eski halini görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada eski şehrini görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada eski yaşadığın şehri görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet eder.

Rüyada evin eski halini görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, geçiminin zorlaşacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada eski halini görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, fesat kimselerin çıkacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kabenin eski halini görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada başka şehre gideceğini görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, doğru adımlar atacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments