Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın kabrini görmek

Rüyada babanın kabrini görmek

Rüyada babanın kabrini görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, dualarının karşılığını göreceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın kabrini gördüyseniz:

  • Gelir gider dengesini iyi ayarlamakta fayda var.

Rüyada babasının kabrini görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Rüyada babanın kabrini görmek dargınların barışacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada eski kapı kapatmak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına işarettir.

Rüyada kabe imamını görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına inanılır.

Rüyada pencereden kabeyi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, haksızlık yapmayacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işaret eder.

Rüyada kabenin minyatürünü görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suyu kapatmak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, zenginliğinin artacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeye giderken görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments