Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüzlü bir erkek görmek

Rüyada nur yüzlü bir erkek görmek

Rüyada nur yüzlü bir erkek görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir erkek gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada nur yüzlü bir erkek görmek sıkıntıdan kurtulacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada nur yüzlü erkek görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, düzenin kurulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada nur yüz görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü adam görmek haklılığının anlaşılacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada nur yüzlü teyze görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bebek görmek kudret sahibi olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek rızık elde edeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sıkıntıların azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments