Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabe ağlamak

Rüyada kabe ağlamak

Rüyada kabe ağlamak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zararların yakında telafi edileceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabe ağlamak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerinin ya da alınan eğitimlerin faydasını görebilir, popülaritenizi ya da özgüveninizi arttırabilirsiniz.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalettir.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, borcunun çok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeyi görüp ağlamak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak insanlara her türlü yardımı yapacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kabe ağlamak üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine inanılır.

Rüyada kabeyi tavaf ederken ağlamak kime danışacağını bilemez olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabe için ağlamak arkasından iyi anılan kişi olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret eder.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments