Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde salatalık görmek

Rüyada suyun içinde salatalık görmek

Rüyada suyun içinde salatalık görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, belli bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde salatalık gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmek isteyebilir veya iş hayatınızın yönünü ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bambaşka amaçlar uğruna bir kenara bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde salatalık görmek hatalı yollara gireceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada salatalık suyu içmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada evini su içinde görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde su görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde küpe görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde para toplamak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments