Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak görmek

Rüyada kabak görmek

Rüyada kabak görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, layık olduklarına sahip olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada kabak gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Rüyada yeşil kabak yemek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak ekmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada dalından kabak koparmak işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, beklenen mirasın alınacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine inanılır.

Rüyada kızartma kabağı görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, anlaşmazlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği vermek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak tarlası görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada et kabağı görmek stresini atacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabak aldığını görmek maddi kayıpların olacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments