Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et kabağı görmek

Rüyada et kabağı görmek

Rüyada et kabağı görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, fesat kimselerin çıkacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada et kabağı gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Rüyada et kabağı görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına inanılır.

Rüyada kabak pişirdiğini görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kabak tatlısı ikram etmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, yapılan planların alt üst olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sütlü kabak görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabak çekirdeği ektiğini görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine işarettir.

Rüyada süs kabağı görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabak yedirmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada beyaz kabak görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments