Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz fidanı görmek

Rüyada kiraz fidanı görmek

Rüyada kiraz fidanı görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına inanılır.

Rüyada kiraz fidanı gördüyseniz:

  • Parayla karşı olan tutumuzu yeniden gözden geçirin.

Rüyada kiraz fidanı görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına delalettir.

Rüyada pamuk fidanı görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek fidanı görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fındık fidanı görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kuru fidan dikmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada fidan budamak aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, kafa olarak daha rahat edileceğine işarettir.

Rüyada vişne fidanı dikmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda fidan görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments