Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jinekolojik muayene olmak

Rüyada jinekolojik muayene olmak

Rüyada jinekolojik muayene olmak tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jinekolojik muayene olmak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Rüyada jinekolojik muayene olmak sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, müşterilerinin çoğalacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına delalettir.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalet eder.

Rüyada doktorun muayene ettiğini görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, rahat şekilde geçineceğine tabir olunur.

Rüyada doktorda muayene olmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sırların ortaya çıkmasına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Rüyada muayene edildiğini görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yardımının olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muayene görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada jinekoloğa muayene olmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yarar getireceğine delalet eder.

Rüyada doktora muayene olduğunu görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments