Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi anlaşmak

Rüyada iyi anlaşmak

Rüyada iyi anlaşmak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, amaçlarına ulaşmaya delalet eder.

Rüyada iyi anlaşmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada biriyle çok iyi anlaşmak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, gün yüzü görmeyeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada düşmanla iyi anlaşmak her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, hayırlı adımlar atacağına, doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iyi anlaşmak işlerin bozulacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle iyi anlaşmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada şeytanla anlaşmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanla anlaşmak malını ve canını riske edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada iyileşmiş yara görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi iyi görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments