Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi olmak

Rüyada iyi olmak

Rüyada iyi olmak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, her nimetin lezzetine varacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hayırlı yollara gireceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi olmak gördüyseniz:

  • Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir.

Rüyada iyilik perisi görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birini iyileştiğini görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Rüyada iyi bir şey görmek başka işler deneyeceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Rüyada iyi bir not almak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü iyileştirmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı iyi görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada hasta olup iyileştiğini görmek iyi konumlara geleceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünün iyileştiğini görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments