Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir not almak

Rüyada iyi bir not almak

Rüyada iyi bir not almak iyi gelir getiren işler yapılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada iyi bir not almak gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada iyi not görmek gözden düşeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada sınavda iyi not almak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iyi bir not almak darlığa düşeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada iyi not almak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda iyi not almak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınavdan iyi not aldığını görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Rüyada sınavda iyi not aldığını görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi not aldığını görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments