Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birini iyileştiğini görmek

Rüyada hasta birini iyileştiğini görmek

Rüyada hasta birini iyileştiğini görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada hasta birini iyileştiğini gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birini iyileştiğini görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, karlı işler alacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastayı iyi görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, hayırlı kapıların açılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hasta köpeği iyileştirmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir hastanın iyi olduğunu görmek zararlarını telafi edeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işaret eder.

Rüyada hasta annenin iyileştiğini görmek eşi tarafından yüceltileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine inanılır.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments