Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi hissetmek

Rüyada iyi hissetmek

Rüyada iyi hissetmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada iyi hissetmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Rüyada iyi hissetmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini hissetmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada sıcak hissetmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin olduğunu hissetmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ter kokusu hissetmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada birini sevdiğini hissetmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada bir şey hissetmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremi hissetmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments