Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi görmek

Rüyada iyi görmek

Rüyada iyi görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iyi gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, ani değişiklikler ya da farklı olaylar planların buna göre uyarlanmasını gerektirebilir.

Rüyada iyi not almak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanser olup iyileşmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek sahip olduğu nimetin artacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yokluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle iyi anlaşmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada çok iyi futbol oynamak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada iyileşen birini görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada iyi hissetmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi insanlar görmek sevgi ve hürmet göreceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments