Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi insanlar görmek

Rüyada iyi insanlar görmek

Rüyada iyi insanlar görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, bunun da geleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada iyi insanlar gördüyseniz:

  • Maddi konulara daha dikkatli yaklaşmanız, planlar yapmanız gerekiyor.

Rüyada hasta insanın iyileştiğini görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta bir insanı iyi görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş insanı iyi görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada hasta insanı iyi görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine yorulur.

Rüyada iyi insan görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta bir insanı iyileşmiş görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Rüyada hasta insanı iyileşmiş görmek hayırlı işlere imza atacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments