Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle iyi anlaşmak

Rüyada biriyle iyi anlaşmak

Rüyada biriyle iyi anlaşmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, büyük başarı kazanacağına, ortaklı işlere girileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada biriyle iyi anlaşmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada düşmanla iyi anlaşmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle çok iyi anlaşmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle iyi anlaşmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iyi anlaşmak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada düşmanla anlaşmak duygularının karşılık göreceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanla anlaşmak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini iyi görmek başarısızlıklara düşeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü iyileştirmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments