Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir iş sahibi olmak

Rüyada iyi bir iş sahibi olmak

Rüyada iyi bir iş sahibi olmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kavgaların biteceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada iyi bir iş sahibi olmak gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada iyi bir iş sahibi olmak iç dünyasının güzelleşeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada iyi bir işe girmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada işlerin iyi gittiğini görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada iyi bir iş bulmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada iyi bir işe girdiğini görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada iyi bir iş teklifi almak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna delalettir.

Rüyada iş sahibi görmek suçlamalardan aklanılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeni iş sahibi olmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments