Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir işe girdiğini görmek

Rüyada iyi bir işe girdiğini görmek

Rüyada iyi bir işe girdiğini görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işarettir.

Rüyada iyi bir işe girdiğini gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Rüyada iyi bir işe girdiğini görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada iyi bir işe girmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalettir.

Rüyada iyi bir iş sahibi olmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada iyi bir iş bulmak mal mülk edineceğine, doğru karar veremeyeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi bir iş teklifi almak hayırlı kararlar alacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada işlerin iyi gittiğini görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin işe girdiğini görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, hasretlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin işe girdiğini görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments