Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinin kapatıldığını görmek

Rüyada işyerinin kapatıldığını görmek

Rüyada işyerinin kapatıldığını görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerinin kapatıldığını gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada işyerini kapatmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hayat boyu desteği olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyeri kapatmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, borçlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada işyerinin kapatıldığını görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabre düşmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Rüyada kabenin yerinde olmadığını görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada açık pencereleri kapatmak onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane kabe görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabe kokusu duymak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments