Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabre düşmek

Rüyada kabre düşmek

Rüyada kabre düşmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, farklı şeyler deneyeceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kabre düşmek gördüyseniz:

  • Herkes normalden biraz daha alıngan davranıyor olabilir.

Rüyada kabre düşmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada kabe için ağlamak sağlığından olacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kabede zikir etmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada kabeyi denizde görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada telefon kabı almak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada bakır kap almak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kabeye gittiğini görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, dinden çıkacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Rüyada kabeye gitmek namaz kılmak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments