Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk kaplatmak

Rüyada koltuk kaplatmak

Rüyada koltuk kaplatmak sonra kendi işini kuracağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, manevi mutluluğu tadacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk kaplatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Rüyada koltuk kaplatmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kapanan kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında kılı görmek sorunların günden güne daha da artacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada koltuğa oturduğunu görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, onların başarıları ile övüneceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada beyaz koltuk görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, destek göreceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden koltuk çıkarmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı deri koltuk görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret eder.

Rüyada koltuk kaplamak anne babayla ters düşüleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments