Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye girememek

Rüyada kabeye girememek

Rüyada kabeye girememek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalettir.

Rüyada kabeye girememek gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Rüyada kabeyi yanarken görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Rüyada kabeyi yukarıdan görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kabeye bakarak dua etmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada camı kapatamamak aksiliklerin başgöstereceğine, ona mutluluk getireceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalet eder.

Rüyada işyerinin kapatıldığını görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kabede tekbir getirmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada gözlerini kapatmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına yorulur.

Rüyada kabeyi çizmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments