Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyeri koltuğu görmek

Rüyada işyeri koltuğu görmek

Rüyada işyeri koltuğu görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada işyeri koltuğu gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada işyeri koltuğu görmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada koltuk kumaşı görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına tabir olunur.

Rüyada yırtılmış koltuk görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekli koltuk görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada koltuk kanepe görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski koltuk almak yeterli kimse haline geleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalettir.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments