Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtılmış koltuk görmek

Rüyada yırtılmış koltuk görmek

Rüyada yırtılmış koltuk görmek onu darda bırakmayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, içinin hafifleyeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yırtılmış koltuk gördüyseniz:

  • İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada koltuğun yırtıldığını görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtılmış koltuk görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, bereketin geleceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalettir.

Rüyada paranın yırtıldığını görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, tatsız haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimi yırtılmış görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada halının yırtıldığını görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtılmış mektup görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, istenmeyen bir yolculuğa, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet eder.

Rüyada kulağın yırtıldığını görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, işlerinde başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı yırtılması görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments