Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istenmeyen kişi olmak

Rüyada istenmeyen kişi olmak

Rüyada istenmeyen kişi olmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, zorlukların biteceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada istenmeyen kişi olmak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde duygusal ilişkiler açısından da fazla şanslı değilsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini duymak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, keyfinin yerine geleceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada istenmeyen kişi olmak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalettir.

Rüyada evleneceğin kişinin ismini duymak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin ismini görmek başarıların devamlı olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kişi tarafından istenmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada istenilen kişiyi görmek kendisini eve kapatacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, anne ve baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments