Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istenilen kişiyi görmek

Rüyada istenilen kişiyi görmek

Rüyada istenilen kişiyi görmek yanlış yatırımlar yapacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada istenilen kişiyi gördüyseniz:

  • Olaylara mantıklı yaklaşıp, duygularınızı kontrol altına almayı başarabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istenilen kişiyi görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini duymak kâbus gibi günlerin geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada evleneceğin kişinin ismini duymak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki kişi tarafından istenmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada istenmeyen kişi olmak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, keder yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ismini görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek yaşam standartlarının yükseleceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments