Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istenmeyen birini görmek

Rüyada istenmeyen birini görmek

Rüyada istenmeyen birini görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada istenmeyen birini gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmamanız durumunda tuhaf bir duruma düşebilirsiniz.

Rüyada başka bir kızın istendiğini görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada islam aliminin elini öpmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına inanılır.

Rüyada kendi ismini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ailesi tarafından istenmemek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada barış isminde erkek görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, alım gücünü yitireceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada istanbula taşınmak işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada evlenmek için istendiğini görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın ismini duymak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments