Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ismini görmek

Rüyada kendi ismini görmek

Rüyada kendi ismini görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi ismini gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Rüyada istenmeyen hamilelik görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yusuf ismi görmek geniş bir ev satın alacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini ismiyle çağırmak sorunların ardı ardına geleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada nur ismini görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalettir.

Rüyada kuranda ismini görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada can ismini duymak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada azrail ismini duymak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, mevki kazanacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine inanılır.

Rüyada abdullah ismini görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, verimli işlere gireceğine, hasretin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments