Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kızın istendiğini görmek

Rüyada başka bir kızın istendiğini görmek

Rüyada başka bir kızın istendiğini görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, mal edineceğine delalettir.

Rüyada başka bir kızın istendiğini gördüyseniz:

  • Bir rekabet ortamı ya da mücadele gerektiren bir durum yeni arkadaşlık ilişkilerine ya da yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayacak bir fırsata olanak tanıyabilir.

Rüyada başka bir kızın istendiğini görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin istendiğini görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin ismini görmek dileklerinin de kabul olacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın istendiğini görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yeni iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının istendiğini görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kızını istendiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işarettir.

Rüyada başka birinin kızının olduğunu görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments