Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmek için istendiğini görmek

Rüyada evlenmek için istendiğini görmek

Rüyada evlenmek için istendiğini görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada evlenmek için istendiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Rüyada evlenmek için istendiğini görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, sıkıntının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada istenmeyen biriyle evlenmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek isteyen birini görmek yeni çalışmalara girişileceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmek isteyipte evlenememek yeni şeyler keşfedeceğine, başa iş açacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evlendirilmek istenmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada iskender yediğini görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına işarettir.

Rüyada erkek ismi görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada su isteyen birini görmek elindeki işi rayına oturtacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments