Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbula taşınmak

Rüyada istanbula taşınmak

Rüyada istanbula taşınmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada istanbula taşınmak gördüyseniz:

  • Daha hassas olmakta fayda var.

Rüyada mezar taşında kendi ismini görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işarettir.

Rüyada istanbula taşınmak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada mezar taşında ismini görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar eve taşınmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalettir.

Rüyada başka şehre taşınmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski oturduğum eve taşınmak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada başka memlekete taşınmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst kata taşınmak çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yaşam refahının düşeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments