Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıstavroz çıkarmak

Rüyada ıstavroz çıkarmak

Rüyada ıstavroz çıkarmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıstavroz çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Rüyada ıstavroz çıkarmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyla ıslatmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada suyla birini ıslatmak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, zor bir döneme girileceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada kendini ıslatmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada hortumla ıslatıldığını görmek fakirliğinin biteceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, iş hayatında zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını ıslatmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına delalet eder.

Rüyada ıslatılmış bulgur görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeği ıslatmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments