Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlemeli kapı görmek

Rüyada işlemeli kapı görmek

Rüyada işlemeli kapı görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada işlemeli kapı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada işlemeli kapı görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada işlemeli perde görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada işleme işlemek sıkıntıların sona ereceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada işlemeli altın yüzük görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada işlemeli yüzük takmak okuyacağına ve bilgileneceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işaret eder.

Rüyada cenaze işlemleri yapmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada işlemeli mendil görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada işlemeli ayna görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments