Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlemeli ayna görmek

Rüyada işlemeli ayna görmek

Rüyada işlemeli ayna görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine yorulur.

Rüyada işlemeli ayna gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bakış açınızı anlayabilmesi zor olabilir.

Rüyada işlemeli ayna görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada işlemeli altın yüzük görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Rüyada bölme işlemi yapmak ileri gideceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Rüyada işlemeli kılıç görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada işlemeli yorgan görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, maddi güç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada işlem görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Rüyada işleme işlemek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Rüyada işlemeli seccade görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments