Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlemeli perde görmek

Rüyada işlemeli perde görmek

Rüyada işlemeli perde görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, afiyette ve keyifte olacağına, işinde de hep başarılı olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada işlemeli perde gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere veya çelişkili durumlara farklı bir gözle bakılması gerekiyor olabilir.

Rüyada işlemeli perde görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada boncuk işleme görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına inanılır.

Rüyada işlemeli yorgan görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada işlemeli mendil görmek malının artmasını sağlayacağına, kendisi ile gururlanacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz işlemeli elbise görmek işlerin aksayacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada işlemeli bez görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, haksızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işlemeli seccade görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikah işlemleri yapmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments