Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlemeli yüzük takmak

Rüyada işlemeli yüzük takmak

Rüyada işlemeli yüzük takmak karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, planların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işlemeli yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yatırımını önceden yaptığınız şeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada işlemeli yüzük takmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, küskünlüklerin oluşacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalettir.

Rüyada işlemeli altın yüzük görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, işlerini hafifleteceğine tabir olunur.

Rüyada toplama işlemi yapmak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işlemeli sandık görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işlemeli kapı görmek ağız tadının yerinde kalacağına, sabrını zorlayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada işlemeli mendil görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada altın işlemeli elbise giymek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada işlemeli tesbih görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments