Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iskeleden denize atlamak

Rüyada iskeleden denize atlamak

Rüyada iskeleden denize atlamak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, elinin dara düşmeyeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada iskeleden denize atlamak gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada iskeleden denize atlamak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, kazancının bereketleneceğine işarettir.

Rüyada iskeleden atlamak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde iskelet görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına yorulur.

Rüyada yılan iskeleti görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevdiği insanların olacağına delalettir.

Rüyada ölü iskelet görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına inanılır.

Rüyada iskelet tarafından kovalanmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, üzüleceğine ve borçlanacağına inanılır.

Rüyada iskelet kafa görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments