Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde iskelet görmek

Rüyada denizde iskelet görmek

Rüyada denizde iskelet görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, afiyette olacağına delalet eder.

Rüyada denizde iskelet gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yerlerde bildiğiniz kişilerle zaman geçirmeye çalışın.

Rüyada iskeleden denize atlamak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada denizde iskelet görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada iskelet tarafından kovalanmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada iskelet kafa görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalettir.

Rüyada insan iskeleti görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, vefa göstereceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda iskelet görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvan iskeleti görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments