Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isirgan otu yemek

Rüyada isirgan otu yemek

Rüyada isirgan otu yemek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada isirgan otu yemek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Rüyada isirgan otu yemek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada isirgan otu toplamak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada ot yemek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, zaaflarına kapılacağına alamet eder.

Rüyada dikenli ot yemek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine yorulur.

Rüyada kuru ot yemek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli ot yemek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret eder.

Rüyada oturup yemek yemek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada masada oturup yemek yemek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments