Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ot yemek

Rüyada ot yemek

Rüyada ot yemek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, sevinçli haberler geleceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ot yemek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada ot yemek görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli ot yemek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ot yemek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ot yemek görmek bunalıma düşeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kuru ot yemek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikenli ot yemek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret eder.

Rüyada ot yemek musibetlerin yaşanacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada otlu peynir yemek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments