Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturup yemek yemek

Rüyada oturup yemek yemek

Rüyada oturup yemek yemek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına inanılır.

Rüyada oturup yemek yemek gördüyseniz:

  • Farklı ideolojiler ya da inançlarla ilgili beyanlar veya inatçı söylemler diyaloglarda harareti arttırabilir.

Rüyada yeşil ot yemek görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otlu peynir yemek gitmediği yerlere gideceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru ot yemek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tere otu yemek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada zehirli ot yemek ona şifa olmayacağına, ömür boyu başarılı olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikenli ot yemek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada masada oturup yemek yemek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofrada oturup yemek yemek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments