Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının ısırıldığını görmek

Rüyada ayağının ısırıldığını görmek

Rüyada ayağının ısırıldığını görmek kredi çekileceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, yükseleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalet eder.

Rüyada ayağının ısırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Rüyada ayağının ısırıldığını görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kazançlı kapıların açılacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet eder.

Rüyada ayağından ısırılmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada örümceğin ısırmasını görmek ayıplanacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada atın ısırmasını görmek şansının artacağına, zor zamanlar yaşayacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işaret etmektedir.

Rüyada ısıracak köpek görmek makamının yükseleceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına yorulur.

Rüyada balık tarafından ısırılmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin ısırmasını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan ısırırken görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments