Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcekler tarafından ısırılmak

Rüyada böcekler tarafından ısırılmak

Rüyada böcekler tarafından ısırılmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, dertlerinin biteceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada böcekler tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Sakın üzerine gitmeyin, gerçekten hasta olabilir.

Rüyada böcek tarafından ısırıldığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada bir böcek tarafından ısırılmak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada böcek tarafından ısırılmak atılan adımların zorluk yaratacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Rüyada böcekler tarafından ısırılmak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uçan böcek tarafından ısırılmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet eder.

Rüyada böceğin ısırmasını görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada ısıran böcek görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böcek ısırmasını görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments