Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıl ışıl su görmek

Rüyada ışıl ışıl su görmek

Rüyada ışıl ışıl su görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine delalettir.

Rüyada ışıl ışıl su gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı veya bireysel maddi pazarlıklarda şanslar yakalanabilir ya da farklı ufaklı büyüklü fırsatlarla karşılaşılabilir.

Rüyada ışıl ışıl su görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, heveslerin söneceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına inanılır.

Rüyada ışıl ışıl görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ışıldayan deniz görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet eder.

Rüyada ışıl ışıl deniz görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ışıl ışıl cami görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehri su bastığını görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işarettir.

Rüyada berrak suya dalmak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak aile bireyleri ile tartışacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments