Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıl ışıl cami görmek

Rüyada ışıl ışıl cami görmek

Rüyada ışıl ışıl cami görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ışıl ışıl cami gördüyseniz:

  • İlgi göstermeniz fazlasıyla karşılık almanıza neden olabilir.

Rüyada ışıl ışıl cami görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ışıl ışıl görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, imkân sahibi olacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına yorulur.

Rüyada ışıl ışıl deniz görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Rüyada ışıl ışıl su görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ışıldayan deniz görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine inanılır.

Rüyada caminin çatısına çıkmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada camiye hediye vermek kalben çok rahat edileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada cami kapısını temizlemek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments