Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı cami görmek

Rüyada ışıklı cami görmek

Rüyada ışıklı cami görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ışıklı cami gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Rüyada caminin ışıklarını yakmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada cami ışığı görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ışıklı cami görmek düşmanına galip geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ışıkları yanan cami görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada caminin ışıklarını görmek her zaman çok üzgün olacağına, her anlamda güçleneceğine, evi yoksa ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirde ışık görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments