Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışığa yükselmek

Rüyada ışığa yükselmek

Rüyada ışığa yükselmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, problemlerinin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet eder.

Rüyada ışığa yükselmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular zamanınızı alıyor ya da sizi yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada ışığa yükselmek malvarlığının artacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada asansörle yükselmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalarla yükselmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada işte yükselmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde yükselmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine inanılır.

Rüyada arşa yükselmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçakta yükselmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, insan sevindireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek aşkının da kalıcı olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments