Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yükselmek

Rüyada denizde yükselmek

Rüyada denizde yükselmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, hayırla yad etmeye, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına işarettir.

Rüyada denizde yükselmek gördüyseniz:

  • Sürekli ödün vererek huzuru sağlamak zor olabilir.

Rüyada denizde yükselmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Rüyada denizin yükseldiğini görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada deniz üzerinde yükselmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına inanılır.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kısmetli kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada denizlerin yükseldiğini görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz seviyesinin yükseldiğini görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments