Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe gitmek

Rüyada işe gitmek

Rüyada işe gitmek okuyacağına ve bilgileneceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada işe gitmek gördüyseniz:

  • Yardım nereden gelirse gelsin geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada eski işyerine gitmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada iş yemeğine gitmek işlerin iyiye gideceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işe gitmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada işe gidememek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine gitmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşarak işe gitmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayla işe gitmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada işyerine gitmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments